Mr Killjoy

2010-10-20 @ 16:27:16 Kommentarer (2)
Skönt med alla original till kollegor.

Låt mig introducera: Mr Killjoy!

Sköna citat:
"Mmm, men jag tror inte det där kommer att hålla..."
"Vi normala tycker att..."

Vi gillar olika! (Eller hur var det kampanjen lät…?)
KollegorTrackbacks ()

Skorr

2010-10-14 @ 16:15:50 Kommentarer (2)
Inte illa att vara försedd med kollegor från södra Sverige! Gillar dessa skorrande "R". Charmiga på något sätt…

Kommer ihåg att jag hade en talpedagog, som inte har samma charmiga syn på dessa "R"… Hon tjatade ständigt på mig genom min barndom om mina "Rrr…":

– Du övar väl bort det där skorret, va?
– Se till att sluta skorra sådär!
– Vore jättebra om du kan öva rrrrrr-ljudet framför spegeln utan skorr!
– SLUTA SKORRA!

/Rrrrrrrråttan *idag med tungrots-rrrr*
KollegorTrackbacks ()

von Rööf

2010-10-08 @ 11:25:29 Kommentarer (2)
Har testat Silvercoins tips - ett bad för våra små kontorshusdjur - bananflugorna. Och - japp… De badar, de små liven. Nu blir det slut på deras välde på det här kontoret. Tack Silvercoin för tipset!

Försöker att inte reta mig på "von Rööf". Han är en trevlig kollega, men med en förlegad syn på kvinnors roll. Idag pekade han på disken med hela handen och bad… eller kommenderade en kvinnlig kollega att göra sitt jobb i personalköket. Det var minsann ingen mansgöra… Ojojoj...

Aja… Det är bara att härda ut några timmar till i kontorskarantän, väntandes på den stundande helgen… Hoppas ni har det trevligt därute, cyberfriends!
KollegorTrackbacks ()

Toalettäventyr

2010-10-07 @ 16:02:47 Kommentarer (2)
I kampen mot kommande övervikt och bananflugor, har jag idag skvalpat i mig mängder av vatten, under tiden jag har försökt träffa bananflugorna med "elektriskt tennisracket". Men de var för små… Testar Silvercoins tips imorrn!

Allas gemensamma gömställe och enda möjligheten till lite ensamhet – toaletten – ligger numera alltför illa till för mig…

Efter några dagars ihärdiga försök att dra ner på kaloriintaget och utöka drickandet av vatten och light-drycker, drabbas man av lättare panik när man ska ta sig till avskildheten för att neutralisera vätskebalansen i kroppen.

När jag väl har smugit mig igenom korridoren på andra våning, ska jag nerför trappan och sedan längst in i en lång, smal korridor, kantad med kontor av pratglada kollegor i 50+ kategorin...

Hit kom jag. Inte längre. Skavsår i öronen och blåsan trycker mot lungorna så att det blir en kamp att andas.

Imorrn tar jag med Silvercoins bananflugedödarblandning och potta!
AllmäntTrackbacks ()

Diet, nytt kontor och bananflugor

2010-10-06 @ 16:12:31 Kommentarer (5)
Då har man börjat hålla igen på sockerintaget igen. Nu gäller enbart light-drycker, vatten och annat substitut till äkta vara.

Jag och rumskollegan (RK) har fått nytt kontor med egen klädhängare! Ligger längre bort från faciliteterna, men det är det värt.

Det är inte bara jag och RK som håller till på kontoret. Nädu… Här finns en hel klan med bananflugor, som tidigare kontorsinnevånare inte verkar ha tampats tillräckligt bra med. Tips? TIPS? TIIIPS?!? *börjar gå mig på nerverna*

Nu är det dags att pimpla vatten ytterligare en gång. Ska försöka att inte svälja några bananflugor samtidigt...
AllmäntTrackbacks ()